Download PDF by Martin Bjergegaard: Den Store Ide (Danish Edition)

By Martin Bjergegaard

For længe siden, i byen Solima, møder vi den livskraftige pige Ulrika, som altid har drømt om at skabe sin egen virksomhed og gøre noget nyt.
Endelig får Ulrika sin shop idé, og sammen med sin bedste ven Tristan starter de to deres egen lille forretning sammen.
Tag med Ulrika & Tristan på en uforglemmelig rejse, hvor de to unge iværksættere er forhindret af katastrofer, snyd, pengeproblemer, og ikke mindst den onde Olav der vil gøre alt for at stjæle deres succes.
Følg deres sejre, og de nye idéer der ændrer Solima for altid.
Den shop Idé er et iværksættereventyr for det unge publikum. Som historien udfolder sig får læseren en introduktion til hvad det vil sige at være iværksætter, hvordan guy finder sin idé, bygger sin virksomhed op fra bunden, overvinder vanskeligheder og opnår sine drømme.
Spænding og iværksætteri – jeg elsker det!Jesper Buch, stifter af JustEat

Show description

Read or Download Den Store Ide (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Coach!: Fra drøm til virkelighed: 8 trin til flere klienter, - download pdf or read online

Denne lavatory giver den nødvendige viden om, hvad der skal til for at starte op som selvstændig trainer - og få luck med det. Bogen har en på én gang inspirerende og konkret tilgang, der gør den tilgængelig og anvendelig for enhver, som vil fra tanke til dealing with og rykke fremad med deres coachfirma.

New PDF release: Keltisk Astrologi: - en introduktion til keltisk filosofi og

Mød dit træ – og kend dig selv lidt bedre. Du kender sikkert det soltegn du hører til, males vidste du, at de keltiske druider udviklede en måneastrologi som var baseret på thirteen x 28 dage + en navnløs dag, svarende til kvindens månedlige cyklus. Hvert træ har en træånd siger druiderne. Træets ånd præger det menneske, som fødes i dets periode, og det er beskrivelsen af de thirteen træer, og hvad de hver især betyder for dannelsen af din personlighed, du vil møde i denne måne astrologi.

Get Exit Evolution: Hvorfor evolutionsteorien ikke holder – og PDF

Hvorfor evolutionsteorien ikke holder – og hvorfor det har betydning. • Kan liv opstå through tilfældige kemiske processer? • Kan tilfældig mutation producere manhattan genetisk info? • Deler vi virkelig ninety eight% DNA med chimpansen, og beviser det, at vi har en fælles forfader? • Er der bevis i fossilerne for, at evolution har fundet sted?

Additional info for Den Store Ide (Danish Edition)

Example text

Download PDF sample

Den Store Ide (Danish Edition) by Martin Bjergegaard


by William
4.4

Rated 4.28 of 5 – based on 7 votes

Published by admin