Der var engang 3 mus: Hvem var mon den klogeste? (Danish - download pdf or read online

By Søren Povlsen

Et barn har brug for at lære at tænke selvstændigt og bruge sin forestillingsevne. Det kan denne bathroom hjælpe barnet med.

"Der var engang tre mus. Hvem var mon den klogeste?" er en samling af 7 fantasirige godnathistorier. Historierne handler om three mus, der hver træffer deres forskellige valg i en vanskelig situation.

Der er en lille "tænke-pause" i hver historie, hvor barnet så skal "tænke" over, hvem af musene der mon var den klogeste. Efter "tænke-pausen" fortsætter historien, og barnet hører, hvad der sker med de three mus.

De 7 fortællinger har alle sammen budskaber, som også kan provide forældre stof til eftertanke; f.eks. "at deal with selvstændigt", "at bruge sin fantasi", at opdage at ens valg får konsekvenser for en selv og andre", "at fortsætte trods modgang".

Styrk dit barns udvikling med denne sjove og tænksomme bog.

"Der var engang tre mus. Hvem var mon den klogeste?" er en børnebog af cand.mag. i filosofi, Søren Povlsen, som med sine fantasifulde historier nok skal sætte tankerne i gang hos både dit barn og dig, som læser dem højt.

Show description

Read Online or Download Der var engang 3 mus: Hvem var mon den klogeste? (Danish Edition) PDF

Similar danish ebooks books

Get Coach!: Fra drøm til virkelighed: 8 trin til flere klienter, PDF

Denne bathroom giver den nødvendige viden om, hvad der skal til for at starte op som selvstændig trainer - og få luck med det. Bogen har en på én gang inspirerende og konkret tilgang, der gør den tilgængelig og anvendelig for enhver, som vil fra tanke til dealing with og rykke fremad med deres coachfirma.

Keltisk Astrologi: - en introduktion til keltisk filosofi og by Jette Varn PDF

Mød dit træ – og kend dig selv lidt bedre. Du kender sikkert det soltegn du hører til, males vidste du, at de keltiske druider udviklede en måneastrologi som var baseret på thirteen x 28 dage + en navnløs dag, svarende til kvindens månedlige cyklus. Hvert træ har en træånd siger druiderne. Træets ånd præger det menneske, som fødes i dets periode, og det er beskrivelsen af de thirteen træer, og hvad de hver især betyder for dannelsen af din personlighed, du vil møde i denne måne astrologi.

New PDF release: Exit Evolution: Hvorfor evolutionsteorien ikke holder – og

Hvorfor evolutionsteorien ikke holder – og hvorfor det har betydning. • Kan liv opstå through tilfældige kemiske processer? • Kan tilfældig mutation producere long island genetisk info? • Deler vi virkelig ninety eight% DNA med chimpansen, og beviser det, at vi har en fælles forfader? • Er der bevis i fossilerne for, at evolution har fundet sted?

Extra resources for Der var engang 3 mus: Hvem var mon den klogeste? (Danish Edition)

Example text

Download PDF sample

Der var engang 3 mus: Hvem var mon den klogeste? (Danish Edition) by Søren Povlsen


by Brian
4.5

Rated 4.53 of 5 – based on 13 votes

Published by admin