Download e-book for kindle: Det smukke kranie fra Købmagergade: Roman om to historieske by Michael Clasen

By Michael Clasen

København i den såkaldte guldalder.
Carl Otto er læge og leder af sygeafdelingen på datidens statsfængsel Tugt-, Rasp- og Forbedringshuset. Han tror fuldt og quick på, at guy kan aflæse et menneskes evner og karaktertræk ved at måle dets kranie. Videnskabeligt set er han naturligvis helt galt på den. Dette indser han modstræbende i 1825, da han modtager en big apple sufferer på sin afdeling: en sølle, fordrukken, løgnagtig og dødsdømt bondekone. Dette møde more true med at vælte hele Carl Ottos livsværk og fører ham ud i en dyb samvittighedskrise ...

Persontegninger og dealing with er baseret på historiske kendsgerninger og forfatterens fantasi.

En anderledes, historisk roman.

Show description

Read or Download Det smukke kranie fra Købmagergade: Roman om to historieske personer (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Get Coach!: Fra drøm til virkelighed: 8 trin til flere klienter, PDF

Denne bathroom giver den nødvendige viden om, hvad der skal til for at starte op som selvstændig trainer - og få luck med det. Bogen har en på én gang inspirerende og konkret tilgang, der gør den tilgængelig og anvendelig for enhver, som vil fra tanke til dealing with og rykke fremad med deres coachfirma.

Read e-book online Keltisk Astrologi: - en introduktion til keltisk filosofi og PDF

Mød dit træ – og kend dig selv lidt bedre. Du kender sikkert det soltegn du hører til, males vidste du, at de keltiske druider udviklede en måneastrologi som var baseret på thirteen x 28 dage + en navnløs dag, svarende til kvindens månedlige cyklus. Hvert træ har en træånd siger druiderne. Træets ånd præger det menneske, som fødes i dets periode, og det er beskrivelsen af de thirteen træer, og hvad de hver især betyder for dannelsen af din personlighed, du vil møde i denne måne astrologi.

Exit Evolution: Hvorfor evolutionsteorien ikke holder – og - download pdf or read online

Hvorfor evolutionsteorien ikke holder – og hvorfor det har betydning. • Kan liv opstå through tilfældige kemiske processer? • Kan tilfældig mutation producere manhattan genetisk details? • Deler vi virkelig ninety eight% DNA med chimpansen, og beviser det, at vi har en fælles forfader? • Er der bevis i fossilerne for, at evolution har fundet sted?

Extra info for Det smukke kranie fra Købmagergade: Roman om to historieske personer (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Det smukke kranie fra Købmagergade: Roman om to historieske personer (Danish Edition) by Michael Clasen


by Robert
4.3

Rated 5.00 of 5 – based on 10 votes

Published by admin