Download e-book for kindle: Sange-digte-bønner: - fra 1969 til 2015 (Danish Edition) by Jakob Munck

By Jakob Munck

Dette er mine sange, digte og bønner. Sangene er skrevet til min musikgruppe Klosterband, som jeg spillede med i starten af 70-erne. Digtene er skrevet over en længere periode, og udtrykker de stemninger, som livet bringer de fleste unge og ældre mennesker i. Bønnerne er skrevet lower than ophold på Rigshospitalet i 2012.

Nogle af digtene er måske pinlige, males de er alle ægte og udtryk for den tid, som de er skrevet i.

Show description

Read or Download Sange-digte-bønner: - fra 1969 til 2015 (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Download PDF by Majken Juhl Jensen: Coach!: Fra drøm til virkelighed: 8 trin til flere klienter,

Denne lavatory giver den nødvendige viden om, hvad der skal til for at starte op som selvstændig trainer - og få good fortune med det. Bogen har en på én gang inspirerende og konkret tilgang, der gør den tilgængelig og anvendelig for enhver, som vil fra tanke til dealing with og rykke fremad med deres coachfirma.

New PDF release: Keltisk Astrologi: - en introduktion til keltisk filosofi og

Mød dit træ – og kend dig selv lidt bedre. Du kender sikkert det soltegn du hører til, males vidste du, at de keltiske druider udviklede en måneastrologi som var baseret på thirteen x 28 dage + en navnløs dag, svarende til kvindens månedlige cyklus. Hvert træ har en træånd siger druiderne. Træets ånd præger det menneske, som fødes i dets periode, og det er beskrivelsen af de thirteen træer, og hvad de hver især betyder for dannelsen af din personlighed, du vil møde i denne måne astrologi.

Get Exit Evolution: Hvorfor evolutionsteorien ikke holder – og PDF

Hvorfor evolutionsteorien ikke holder – og hvorfor det har betydning. • Kan liv opstå through tilfældige kemiske processer? • Kan tilfældig mutation producere new york genetisk info? • Deler vi virkelig ninety eight% DNA med chimpansen, og beviser det, at vi har en fælles forfader? • Er der bevis i fossilerne for, at evolution har fundet sted?

Additional info for Sange-digte-bønner: - fra 1969 til 2015 (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Sange-digte-bønner: - fra 1969 til 2015 (Danish Edition) by Jakob Munck


by Richard
4.3

Rated 4.49 of 5 – based on 32 votes

Published by admin